Follower

Monday, March 31, 2014

KELUARGA SIHAT 1st GIVEAWAY


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Ini adalah entry melekat sehingga 31 Mac 2014. Sila bergolek ke bawah untuk entry terkini ya.. ;-)

Syukur alhamdulillah, dengan izinNya setelah sekian lama Jemari Asmara sepi dengan penganjuran giveaway, kini kami kembali dengan 'Keluarga Sihat 1st Giveaway'..


http://jemariasmara.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

Bagi yang belum tahu, ibu telah menjenamakan keluarga kami sebagai Keluarga Sihat..

Ibu + Ayah + Yusuf + Maryam = Keluarga Sihat

Maka ini adalah giveaway pertama kami di bawah label Keluarga Sihat. Hehe.. Macam produk la pulak ye ada jenama. Kih3x.. Ok, jujurnya ia ada kaitan sebenarnya dengan pembinaan page ibu Kiosk Keluarga Sihat..

Giveaway kalini macam yang dulu-dulu juga sempoi dan mudah. Syarat-syaratnya:

1. Follow Jemari Asmara
2. Buat entry ringkas dengan tajuk Keluarga Sihat 1st Giveaway dan link kan semula ke entry ini
3. Tepek poster giveaway ini dan juga link kan semula ke entry ini..
4. Komen di entry ini; "Saya join Keluarga Sihat 1st Giveaway" dan letakkan sekali link entry masing-masing..

Selesai! Senang kan?

Kemudian, tunggu je lawatan rasmi Ibu Yusuf dan Maryam ke blog masing-masing ye dan pengumuman pemenang.

Hadiah ada 3 kategori:

Kategori 1 (Cabutan Bertuah)
Seramai 5 orang akan dipilih secara random. Semua peserta berpeluang untuk menang kategori ini. Hadiah adalah berbentuk fridge magnet dari salah satu negeri di Malaysia. (Gambar ibu akan update kemudian ye.. Tapi klu boleh tengok di sini..)

Kategori 2 (Entry Terbaik)
Seramai 2 orang pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti masing-masing dalam entry yang dihantar. Tiada ketetapan diletakkan, janji menambat hati penganjur. Penganjur juga berhak menggugurkan kategori ini sekiranya di lihat tiada entry yang layak.. Hadiah adalah bekalan SR Vitamin C selama sebulan.

Kategori 3 (Hadiah Misteri)
Yang ni memang misteri, sebab ibu pun tak buat keputusan lagi nak pilih apa. Hadiahnya pun tak tahu nak bagi apa. Yang pasti, memang nak bagi 1 hadiah misteri yang inSyaAllah best gitu..

Okey, selamat menjoinkan diri dan selamat berjaya!!



19 comments:

  1. Saya join Keluarga Sihat 1st Giveaway

    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. "Saya join Keluarga Sihat 1st Giveaway"

    http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Saya join Keluarga Sihat 1st Giveaway...

    http://www.salya07.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah dan salam ukhwah dari bunda...
    Semoga GA yang dianjurkan mendapat respon ramai...

    ReplyDelete
  5. Saya join Keluarga Sihat 1st Giveaway"
    http://adna2029.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Saya join Keluarga Sihat 1st Giveaway

    http://jaajahat.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Saya pun join :D

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. wahhh!!!Giveaway!best2.. :)

    ReplyDelete
  9. Joined :D
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. Saya join Keluarga Sihat 1st Giveaway

    http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. nak join tapi x bleh pulak follow blog... huhuhu...

    ReplyDelete
  12. join..bismillah..
    http://sitentfreezesoulgiveaway.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. saya join Keluarga Siht 1st Giveaway... http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. saya dah joint GA Zefa
    http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html
    TQ.

    ReplyDelete
  16. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. Saya join Keluarga Sihat 1st Giveaway
    http://badariahkakak007.blogspot.com/2014/03/keluarga-sihat-1st-giveaway_31.html

    ReplyDelete
  18. huhu..nana takda tinggalkan link ye kak....

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...