Follower

Friday, October 19, 2012

ENGLISH COTTAGE


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Harini ibu nak ajak kawan-kawan cuci mata tengok English Cottage. Sambil cuci mata sambil-sambil kita berangan ek. Beranganlah apa-apa pun. Hehe.. 

Gigih google gambar English Cottage harini. Bukan apa, ibu perhati-perhati, kalau ibu buat entry tentang deco-deco, atau pun entry tentang henglish menglish ni mesti page view entry tu tinggi. 

Tapi kalau buat entry ilmiah mesti page view sikit. Contohnya entry Kenali Pokok Popi dan Cure & Care 1Malaysia tu, dah 3 hari tapi hanya ada 49 pembaca sahaja. Huhu..

Okey, jom kita cuci mata.. :D














 Cottage in spring


Cottage with colourfull tulips..

8 gambar je ye.. Ampunnnn, ibu tak rajin nak download banyak-banyak. Nak tengok banyak lagi, search je English Cottage. Keluarlah macam-macam gambar. Haunted cottage pun keluar juga nanti. Hehehe..

Jumpa lagi yaaaa... 



5 comments:

  1. Lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaanyaaaaaaaa..
    saya suka yang atas skali... sonok je.. lepas tu tengah2 tu leh wat tempat minum kopi dan tengok anak2 main.. kan kan.. VERANGAN...

    ReplyDelete
  2. cantik..memang sesuai dgn cuaca kat sana kan..yg ada bunga tulip tu cntik gilerrr

    ReplyDelete
  3. JOM LUANGKAN MASA DI sini ^_^

    http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/10/giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Suka gambar no.1 tu.. Bilalah nak mimpi ada rumah mcm tu..

    ReplyDelete
  5. mmg lawa la, kak.
    tambah2 dgn tulip tue. lagila verangannnn.... :)

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...