Follower

Wednesday, February 11, 2015

Kisah Benar: Gastrik 10 Tahun Kini Sembuh

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Ibu mempunyai seorang kawan yang mengidap gastrik dalam tempoh yang agak lama juga. Kalau tak silap ibu dia cerita sejak zaman sekolah dulu. Ibu tengok penyakitnya on dan off. Gastrik biasanya menyerang dia terutama kalau lambat makan. Mulalah angin masuk dalam perut. Salah makan pun antara punca simptom-simptom gastrik kembali menyerang. Bila dah kena memang berguling-gulinglah dia, besoknya mesti mc..

Melalui pembacaan ibu, gastrik juga boleh berpunca dari pengambilan ubat-ubatan tahan sakit yang berlebihan, pengambilan alkohol, merokok dan stres. Betullah tu, kawan ibu tu kalau stres kadang-kadang besoknya dia mc sebab gastrik. Huhu..

Ibu nak kongsikan pada dia dan pembaca-pembaca Jemari Asmara semua satu video perkongsian pengalaman seorang ibu muda yang sembuh dari gastrik secara tidak sengaja. 

Sesiapa yang ada gastrik tu wajib tonton. Untuk manfaat bersama mohon share entry beserta video ini di FB masing-masing. Semoga membantu dan memberi jalan untuk ikhtiar.Sengsara Gastrik Kronik 10 Tahun Terubat Secara Tak Sengaja? Biar Betul... from iReach HD on Vimeo.

Ps: Sebarang maklumbalas boleh dinyatakan diruang komen atau boleh hubungi ibu melalui email: zefa_asmara@yahoo.com

1 comment:

  1. Aruah atuk en suami ada gastrik..memang sakitnya lebih dari senggugut ke kak zefa.hehe

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...