Follower

Sunday, January 15, 2012

Jelajah Jemari Asmara GiveAway!!

Ini adalah entry melekat. Sila golek ke bawah untuk entry terkini.. :D

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Ibu Yusuf dan Maryam ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 1433 Hijrah kepada semua pengunjung Jemari Asmara. Semoga tahun baru ini menjadi titik tolak ke arah kehidupan yang lebih baik.



Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, Ibu Yusuf dan Maryam dengan ini melancarkan Jelajah Jemari Asmara GiveAway..

GA kali ini ibu adakan sempena ulang tahun Jemari Asmara yang pertama dan ulang tahun anakanda Muhammad Yusuf Nabhan yang akan tiba  lalu.

********
Cara penyertaan:


Buat satu entry tentang Jemari Asmara.. Cerita je lah apa-apa pun yang ada kaitan dengan tajuk GA. Tapi ada syarat-syaratnya ya..

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut:

1. Jelajah Jemari Asmara GiveAway terbuka kepada semua follower Jemari Asmara samada follower sedia ada atau follower baru

2. Senaraikan Jemari Asmara di dalam blog list anda

3. Copy banner GA ini dan letakkan di sidebar blog anda dan linkkan semula ke Jemari Asmara

4. Tajuk entry penyertaan mestilah Jelajah Jemari Asmara GiveAway dan isi kandungan n3 mestilah menepati cara-cara penyertaan.

5. Selain menepati cara-cara penyertaan entry tersebut mestilah mengandungi perkara-perkara berikut:

  - Banner GA dan linkkan semula ke Jemari Asmara
  - Diakhiri dengan maklumat (seperti contoh):
        - ID follower: Zefa NorAsmara
        - Jemari Asmara tersenarai di dalam blog list di sebelah ..... (nyatakan lokasi di dalam blog anda)
        - Banner Jelajah Jemari Asmara terletak di ...... (nyatakan lokasi di dalam blog anda)

6. Entry tidak boleh menyentuh tentang isu-isu terlalu peribadi pemilik Jemari Asmara atau isu-isu yang dilihat sebagai sensitif


********
Hadiah yang ditawarkan adalah:

Hadiah Utama x 1 ;

Batik Sutera Rayon Terengganu (4 meter), seutas gelang kristal dan sepasang kerongsang bernilai RM150.00

Hadiah Pertama x 1 ;

Batik Sutera Rayon Terengganu (4 meter), seutas gelang kristal dan sepasang kerongsang bernilai RM150.00

Hadiah Saguhati x 5 ;

Sebiji fridge magnet Terengganu atau sepasang keronsang setiap seorang 


********
Kaedah pemarkahan :

Juri adalah ibu Yusuf dan Maryam sendiri

Hadiah Utama;
1. 50% untuk syarat-syarat penyertaan
2. 20% markah untuk isi entry
3. 20% markah untuk baclink kepada entry-entry Jemari Asmara yang lepas. 1 baclink: 1 markah (TIDAK wajib meletakkan hingga 20 backlink)
4. 5% sekiranya tersenarai dalam Mereka Rajin Komen atau Top Komentator
5. 5% untuk kekretifan 

Hadiah Pertama;

Cabutan bertuah sahaja.. Anda rugi tau kalau tak joint.. :-) Tapi bukan untuk n3 kosong ya.. sila rujuk cara penyertaan.

Hadiah saguhati;

Cabutan bertuah.. 1 hadiah khusus untuk 20 peserta pertama.

***************

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Safar 1433H 15 Januari 2012. Keputusan akan diumumkan pada 28 Safar 1433H.

Pengadilan hanya akan dibuat selepas GA ditamatkan. Peserta dibenarkan mengubah isi entry penyertaan dari masa kesemasa.

20 peserta pertama layak untuk memenangi satu hadiah khas melalui cabutan bertuah..

Senarai peserta akan disenaraikan di sidebar Jemari Asmara beserta backlink.Hanya penyertaan yang memenuhi konsep cara penyertaan dan mematuhi syarat-syarat penyertaan akan disenaraikan. Harap maklum.

Semoga berjaya!!
**********
Mesti baca!

60 comments:

  1. insyallah sy wajib join..

    mmg pengunjung setia blog nie kan..)

    ReplyDelete
  2. salam,
    nak join jugak tapi skrg ni dah tak larat nak celik mata...insyaalah esok ye...

    ReplyDelete
  3. nak join jugak.
    tapi si kecik ni dah bangun pualk. jap2 g join eh..

    ReplyDelete
  4. Salam Maal Hijrah utk zefa skluarga...

    ReplyDelete
  5. rasa nak join juga bila da kelapangan hee..jemri asmari already in my bloglist ^^

    ReplyDelete
  6. Nak kena betul2 ni,..mummy bukannya pandai sangat join2 GA ni..nak kena study :)

    ReplyDelete
  7. - ID follower: Fadzillah Kamarudin

    - Jemari Asmara tersenarai di dalam blog list di sebelah kanan blog (My Blog List)

    - Banner Jelajah Jemari Asmara terletak di sebelah kiri blog (widget Banner GA & Contest [Open +-]

    ReplyDelete
  8. http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html


    join.....

    ReplyDelete
  9. Joinn

    http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. join

    http://daricahayamataku.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/11/giveaway-by-fiqa.html

    ReplyDelete
  12. Salam persahabatan...

    Ibu MUIZ datang tuk memeriahkan suasana..
    Moga2 ada rezeki..
    insyallah..


    http://ibumuiz.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. join ye ibu yusuf dan maryam.

    http://cariwriter.blogspot.com/2011/11/ga-jelajah-jemari-asmara.html

    ReplyDelete
  14. sha join ya...

    http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. Salam ...saya join ye.

    http://affaf-contest.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  16. saya join juga...

    http://affaf-contest.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  17. join
    http://mimiezalikhahouse.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  18. Hadiah menarik..

    Kalau sempat nak join jugaklah :)

    ReplyDelete
  19. wow hadiah best nieee...insyaallah nanti BSB joint kkk..

    ReplyDelete
  20. Dah cuba yang terbest harap diterima semula... tq

    http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. Dah joint, yeahaa!

    http://www.dshireseden.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  22. As-salam...

    Nida mencuba... moga-moga ada rezeki... ameeeeeenn

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  24. mimie dh wat entry baru
    http://mimiezalikhahouse.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  25. Ada tambahan maklumat di pada penyertaan mummy :)

    http://dshireseden.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  26. Salam..
    Ibu MUIZ dah buat pembetulan..harap2 diterima..Insyallah..

    http://ibumuiz.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  27. kak zefa, sy join

    http://www.puankutu.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    tq..:)

    *nti edit lg letak link byk2 bg cukup 20.haha tak menahan..:)

    ReplyDelete
  28. muja join,, kalau tersalah bicara,, tegur-tegur k akak,, happy sangat tengok family akak.. :D
    http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  29. Salam Pn Zefa..

    saya dah edit GA tu.....
    gembira saya sebab dapat mengenali Jemari Asmara lebih dekat lagi.....terima kasih.

    ReplyDelete
  30. assalam, saya nak joint contest nie tapi tak boleh nak copy gambar..

    ReplyDelete
  31. joined..! salah ape2 bgtau ye..thanks..
    id follower: baby

    banner sume...bloglist i tulis kt blog k..heee:)

    http://nonasani.blogspot.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  32. BSB: tak apa, cuba lagi. masa ada byk lagi ni.. :D

    ReplyDelete
  33. http://sweetlittle-pumpkin.blogspot.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  34. salam. ummi iman join. harap memenuhi syarat yang ada :)

    http://ummi-iman.blogspot.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  35. assalam, akhir nyer BSB dpt gak joint contest nie..cer zefa check ok tak?http://threeq-threeq.blogspot.com//2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  36. http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    salam nana dah repair kalu de salah please roger nana yerk....hehehehe

    ReplyDelete
  37. sori lambat updt...bz sikit...ni entry lepas updt ye...thanks ye sis cos sanggup inform sha

    http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  38. support jelajah jemari asmara! ;)

    http://attuffahumairah.blogspot.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  39. MANJA NAK JOIN GAK. . .http://daxmanje94.blogspot.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  40. :)

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  41. As'kum inshaAllah Nur dan ummi join ye..:)

    http://secangkir-madu-buat-nur.blogspot.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-ga_09.html

    shukan..:)

    ReplyDelete
  42. hadiahnya fullamak ngancam..


    tp sy baru nk berkenalan dgn blog ni..nnt bila dh mesra kita join!

    ReplyDelete
  43. sambutan yang meriah..teringin nak join juga..INSYAALLAH

    ReplyDelete
  44. Salam kembali...

    Ikhlas dari saya. Orang cakap tak kenal maka tak cinta. Begitu jugalah saya....

    http://affaf-contest.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  45. AUNI DAN UMMI TURUT JOIN :)

    http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  46. Salam Zefa,

    Norsi join ye.

    http://norsipawi.blogspot.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    kalo ada apa2 yang perlu dibetulkan bgtahu ye (^_^)

    ReplyDelete
  47. Salam..me join..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  48. huhu...xdapat jd peserta 20 pertama,nana buat awal dah entry tu...xpe,xde rezeki:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2011/11/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  49. joined.. ^_^

    http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    Follower ID: Nisa Greennnpanda

    *banner kat sidebar kanan blog
    * blog nie dh list dlm "December Blog List"

    ReplyDelete
  50. Pergh leh dapat batik sutera tu...rugi tak join neh..

    ReplyDelete
  51. join jugak

    id : alvas

    http://alvas-87-contest.blogspot.com/2011/12/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html


    banner kat sidebar kanan
    list dekat Ga Disember

    ReplyDelete
  52. Nani datang sini join GA, bleh.. ehehe

    ID- Jassnani
    Link : http://jassnani.blogspot.com/2011/12/jelajar-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  53. peserta ke 56... agak agak ada harapan ke x ni... banyak pesaing hebat.. akak ni bukan pandai sangat tapi teringin nak mencuba juga.. biasanya kemenangan x selau menyebelahi... apakan dayaku..

    Norlieharumaini.blogspot.com/2012/1/jelajah-jemari-asmara-giveaway.html

    ReplyDelete
  54. Wah, menariknye hadiah... follow di sini... Good Luck everyone!

    ReplyDelete
  55. zefa,
    gA dipanjangkan yer..

    ari tu kakyong tak join sbb macam tak sempat jer.. Insya Allah, ade tempoh 1 minggu lagi ni, kakyong cuba yer..

    ReplyDelete
  56. Good Luck pada yang menyertai ;)

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...