Follower

Monday, April 9, 2012

IBU YUSUF DAN MARYAM MOHON BANTUAN KAWAN-KAWAN


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Ini adalah entry melekat untuk beberapa hari. Sila golek ke bawah untuk entry baru ya.. :D

Buat kali pertama ibu join di FB yang perlukan kuasa LIKE. Ibu Yusuf dan Maryam dengan rasa rendah diri mohon kerjasama sahabat-sahabat untuk support penyertaan ibu dalam satu contest di FB anjuran UK Store.

Klik link ini dan mohon like UK Store dan like gambar ibu ye.. 


Ruang tamu kedua Baiti Jannati yang ibu pertandingkan di FB..

Ibu dahului jasa baik kawan-kawan dengan ucapan terima kasih yang tak terhingga. Sayang kamu semua.. :D



29 comments:

  1. assalam zefa..cantiknya..insyaallah acik akan klik disana

    ReplyDelete
  2. selamat berjaya kak zefa.sy dh like dan share di wall..:)

    ReplyDelete
  3. moga berjaya... cantik tema tu

    ReplyDelete
  4. alahai yg ni tk dapek den nolonglah kak T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ape UM.. doakan akak menang ye.. :D

      Delete
  5. Suka gaya inggeris yg ringkas macam ruang tamu Zefa tu..
    Dah like.. Harap Zefa menang

    ReplyDelete
  6. all the best kak..jeles tgk umah org yg cantik...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkasih neon.. jom sama2 hias rumah.. :D

      Delete
  7. CANTIK + SWEET...Gud luck..InsyaAllah, jap lagi akak terjah....

    ReplyDelete
  8. cantiknya. insyaAllah nnt saya tlg like ye...

    ReplyDelete
  9. Cantik sesangat, InsyaAllah nanti mintak anak2 saya likekan...Take care

    ReplyDelete
  10. menurut perintah.. hehehe.. akak dah terima kerongsang hari ni...hubby buat lawakk... ni untuk dia..sbb hantar guna nama dia.. bila buka kerongsang.. hahahah.. terima kasih... ada lagi x.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. harap kak norlie suka.. :D

      Delete
  11. cantik...suka jugak style english...nanti cik rose LIKE..

    ReplyDelete
  12. Salam kenal dari saya...:)

    Cantiknya rumah puan!!!..sayapun suka juga kemas-kemas rumah ni...jadi saya terus folo...:)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum...salam perkenalan..umi suka sgt dekorasi inggeris yang tidak sarat macam ni...tenang dan terserlah kelembutannya..good luck..!!

    ReplyDelete
  14. rindu kat kak zera, kirim salam kat dia ye zefa

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...