Follower

Monday, April 30, 2012

FRASER'S HIL GIVEAWAY; CARA PEMILIHAN HADIAH


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha PenyayangJom kawan-kawan, masih ada masa untuk turut serta. InsyaAllah GA akan ditutup pada jam 11.59 malam ini. Pun masih ada masa untuk LIKE pic pilihan ibu.

Bab LIKE tu ramai yang salah LIKE, buka LIKE di page penganjur tetapi di wall ibu. Maknanya kena add dulu FB Zefa Ibu Maryam ye..

Apapun LIKE tu bukan tujuan utama ibu buat GAni. Tujuan utama adalah berkongsi rasa gembira dengan perjalanan kami ke Bukit Fraser yang lepas.

Okey, balik kepada tajuk. Cara pemilihan pemenang semua dah tahu kan? Ibu akan pilih dengan menggunakan khidmat random.org. Ni nak cerita tentang pemilihan hadiah supaya tiga pemenang tak gaduh-gaduh nanti ye..

Cuba tengok balik banner di atas. Dari kiri FM no 1, FM no 2 dan keychain. Pemenang cabutan pertama akan dapat FM no 1, pemenang cabutan kedua akan dapat FM no 2 dan pemenang cabutan ketiga akan dapat keychain. Harap semuanya jelas ye..

Senarai nama belum dikemaskini sepenuhnya. Ada yang dah LIKE tapi ibu belum buang tak LIKEnya. Harap maaf ya, nanti ibu kemaskini semula..

Jumpa lagi, salam sayang buat semua.. :D
5 comments:

 1. Salam Zefa..cuba cek balik,rasanya k.atie dah LIKE semula.Klu salah gak..entahlah :D

  ReplyDelete
 2. owh..rupa2nye sye tak like lagi ke? hehehe..kna like dulu lah yer.. :)

  ReplyDelete
 3. Kakak sebab dan deactivated FB so tengok ajelah siapa yg dapat...

  ReplyDelete
 4. Rezeki siapa pulak kali ni.
  Sabar menanti (keputusannya)..

  ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...