Nuffnang

Follower

@@@@@@@@@@@@@@

SELAMAT DATANG KE JEMARI ASMARA


Selamat datang ke Jemari Asmara. Blog catatan jemari ibu tentang 'Keluarga Sihat' kami; ibu, ayah, Yusuf dan Maryam. Blog santai yang ada cerita jalan-jalan kami, makan-makan kami, cerita masak-masak ibu, hobi ibu.. Senang kata, cerita tentang kami sekeluarga..

Berinspirasikan sebuah keluarga yang sihat, ibu kini seorang Shaklee Indipendent Distributor (SID). Untuk info tentang Shaklee boleh rujuk pada sidebar kanan blog ya..

SID mesra anda:
Zefa NorAsmara bt Jubir (Ibu Yusuf & Maryam)
ID: 909824

Wednesday, November 21, 2012

VITAMIN C PLUS PURE COLLAGEN BY FELINNA (PMCVC) BEAUTY


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih lagi maha Penyayang

Update pada 4 April 2013 Felinna PMCVC berwajah baru, dengan formula lebih hebat dan packaging lebih mantap. Lengkap dengan tanda halal JAKIM dan no pendaftaran KKM.

Tiada lagi kapsul berwarna biru putih.

Untuk wajah terbaru Felinna PMCVC baru, sila klik SINI. terima kasih.

*************************

Satu lagi produk terhangat di page Asmara Collection (Zefa Ibu Maryam) di FB. Vitamin C plus Pure Collagen by Felinna Beauty. Dipasarkan oleh syarikat yang sama dengan Felinna Inch Loss Lotion.




Jom ibu kongsikan kebaikannya:

Kenapa Vitamin C plus Pure Collagen (PMCVC) by Felinna Beauty sangat hebat? Kerana ianya mengandungi bahan-bahan yang terbukti berkesan sebagai agen pencerahan,anti penuaan, pembasmi masalah kulit seperti jerawat,jeragat,bintik hitam malam membantu menjadikan kulit sehalus bayi secara keseluruhan badan bukan muka sahaja! 

PMCVC mendapat kelulusan KKM, dibuat di kilang yg berstatus GMP dan mendapat pengesahan halal dari JAKIM.

KANDUNGAN :

 -collagen marine
-extract gluta
-vit c
-extract citrus

CARA PENGGUNAAN :

2 kapsul selepas makan malam atau sebelum tidur. Untuk penjimatan, boleh juga untuk mengambil sebiji sahaja..

  HARGA :  RM85.00 (percuma pos laju)

COD/ Serahan tangan sekitar Shah Alam, Bukit Raja Klang, Ampang, Pandan Indah, Kuala Selangor, Tanjung Karang, Sekinchan dan Sungai Besar.

  
Wajah mulus Puan Felinna, pengasas Felinna Beauty dan juga pengamal Vitamin C + Pure Marin Collagen.. Inginkan kulit cantik seperti dia? Jom kita kita cuba PMCVC ni..



Berminat dengan produk Felinna? Atau mahu join ibu dalam biz? Untuk keterangan lanjut boleh hubungi: 


Puan Zefa Nor Asmara Jubir

Call/ sms: 012 3659728 WhatsApp: 011 11537821





 
Terima kasih. 




33 comments:

  1. cntik modelnya..eh...pemilik asmara collection..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehe.. gambar tu dah remove dear. Untuk elak keliru..

      Delete
  2. aah kan..cantiknya model asmara collection

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehe.. gambar tu dah remove dear. Untuk elak keliru..

      Delete
  3. Salam nk tny, kalo ambil pil perancang bileh ambil vit c tak? Kalo boleh jarak mase bape jam diperlukan sebelom ambik vit c

    ReplyDelete
  4. Salam, vit c ni kalo mkn boleh menyebabkan berat badan bertambah tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tp oh ya, mungkin ada 'part2' yg akan gebu gebas.. sebab ada collagen kan.. hehe..

      Delete
    2. Gebu gebas tu apa ? =)

      Delete
    3. Gebas tu ibu gunakan utk menyedapkan perkataan gebu.. :-)

      Delete
  5. Sis leh ke mkn vit c ni dgn supplement collagen yg lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kandungan collagen dlm pmcvc insyaAllah mencukupi utk keperluan badan kita dear :-)

      Delete
  6. Nak tanya sikit Zefa.. Akak ni terlebih asid dlm badan. Kena kurangkan makanan laut (memang kurang makanpun sebelum ni). Boleh ke akak ambik produk ni?

    ReplyDelete
  7. Ibu mnyusukan anak boleh ambil x produk ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh dear, pmcvc tidak mengandungi bahan kimia atau bahan yg boleh menjejaskan proses penyusuan. tapi untuk kepastian sila dapatkan nasihat dr ya. Tkasih

      Delete
  8. Terima kasih diucapkan kapada anonymous2 yang meninggalkan komen di sini terutama untuk komen2 membina. Maaf ibu tak publishkan komen2 kalian atas sebab ada yang menyentuh sensitiviti, untuk adil semua komen anon ibu tak publiskan. InsyaAllah ibu akan edit semula entry ini termasuk promosi yg telah tamat (walaupun ibu tak edit tentang promosi tu, ibu memang dah stop harga promosi ya). Tentang isu KKM pula terlalu panjang lebar untuk dijelaskan di sini, mungkin ada entry khas tentangnya nanti.. Terima kasih :-)

    ReplyDelete
  9. kalau pakai pencuci dan pelembap muka lain contohnya safi .. boleh menjejaskan kulit dan melambatkan proses tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah tak dear, pencuci muka dan pelembab utk cantik dr luar, pmcvc utk cantik luar dan dalam :-)

      Delete
  10. salam nak tanya,
    kat kuantan,pahang kat mane blh dpt yer? tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam. Kami boleh pos ke seluruh Malaysia. Kos pos adalah percuma :-)

      Delete
  11. Kalau makn ubat nie akan tumbuh jerawat x.?sebab saye sekarang sedang mengambil felinna collgen.tp muka saye ditumbuhi jerawt dan amat merisaukan saye.ape perlu saya buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf bertanya, 'tanpa nama' ni siapa ya? Boleh rujuk semula dgn penjual dimana anda membeli. Kalau beli dgn ibu, pm ibu di FB ya dan ibu akan terangkan tentang healing crisis.. Tqvm

      Delete
  12. As salam.. Boleh tak hilangkan parut2 jerawat yg belubang?. N kene mkn malam je ke??.

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam, in sya Allah dear.. Collagen akan membantu memperbaiki tisu dari dalam. Pastikan makan dengan konsisten, jauhi kafein, dan banyakkan minum air kosong. Malam adalah waktu terbaik kerana badan dalam keadaan rehat dan penyerapan vitamin adalah lebih mudah. Tapi boleh juga kalau nak makan sebiji malam dan sebiji pagi untuk memastikan sumber vitamin c sentiasa ada dlm badan kita.

      Dan untuk parut, disyorkan untuk + vitamin E juga sebagai supplemen. Nak tahu tentang vitaminn E yang baik boleh email ibu ya. Tq

      Delete
    2. assalam. . nk tnya,, umur brpa bleh ambil vitamin c tu?

      Delete
    3. Hai 'tanpa nama'.. jemput pm ibu di page FB: Asmara Collctions (Zefa Ibu Maryam) nanti ibu jawab di sana ya.. Tq

      Delete
  13. kalau mengandung boleh mkn ke vit c ni..n ada effect ker

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai 'tanpa nama'.. jemput pm ibu di page FB: Asmara Collctions (Zefa Ibu Maryam) nanti ibu jawab di sana ya.. Tq

      Delete
  14. hmm kalu utk naikkan berat bdn leh x??sbb sy nk gem0k..

    ReplyDelete
  15. salam. akak jual x xloss lotion? bagaimana cara penggunaan nye? terima kasih

    ReplyDelete
  16. Kawasan ledang ada tak.

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...