Follower

Thursday, August 9, 2012

KHAMIS YANG SPONTAN: 800 FOLLOWERS... TERIMA KASIH SEMUA :D


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang



Update: Entry ini ibu publish pagi tadi guna tab. Hehe.. Pakar IT katakan, guna tab tapi cuma pandai tulis tajuk dan tepek gambar. Nak tulis tak tau..

Di malam yang dingin ini, barulah berkesempatan nak update semula guna cik lappy kita. Berita gembira buat diri sendiri, ibu Yusuf dah beli broadband baru.

Dikesempatan ini, ibu Yusuf mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang menyokong Jemari Asmara. Bermula dengan hanya diri sendiri sebagai follower, sehingga kini ada 800 orang followers. Ketika entry ini di update Jemari Asmara sudah ada 803 follower. 

Juga bermula dengan hanya puluh-puluh page view seminggu, kini sudah mencecah lebih 8k page view (uv) seminggu. Pun bermula dengan belas-belas unique visitors seminggu, kini sudah mencecah lebih 4k uv seminggu. Alhamdulillah..

Ketika entry ini ditulis, Jemari Asmara berusia 1 tahun, 8 bulan, 2 minggu dan 3 hari. Bukannya satu jangka masa yang singkat, lama juga Jemari Asmara merangkak naik sebenarnya.

Apapun, tanpa anda siapalah Jemari Asmara. Terima kasih semua.. :D


34 comments:

  1. Tahniah dari kakak. Moga ukhuwah berpanjangan dan dapat menimba ilmu bersama-sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkasih kak zakie.. InsyaAllah, mudah2han :D

      Delete
  2. tahniah...dah makin ramai membaca blog ...

    ReplyDelete
  3. wahh..tahniah..ramai follower nyerr

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak!! lagi 200 cecah 1k

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkasih huda. Hehe.. lama juga nak kumpul 200 tu..

      Delete
  5. wow dh 800 org la..TAHNIAH.

    ReplyDelete
  6. tahniah kak..saya baru ajer suku dari follower akak ,jauh ketinggalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkasih salmi. Kzefa merangkak juga sebenarnya nak sampai tahapni. InsyaAllah salmi, pelan2

      Delete
  7. Tahniah!! Saya pon nak follow blog ni. Byk informasi..

    Jemput lah ke blog saya nanti.

    Take care sis~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkasih MA.. insyaAllah sy akan ke sana nanti. Tungguuuuu.. :D

      Delete
  8. Tahniah ibu yusuf... Tak terkejar akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tkasih kak.. hehe, tgk2 nanti2 akak potong sy pulak.. :D

      Delete
  9. tahniah..800 byk tue...saya pun tak sampai2 200 lagi.

    ReplyDelete
  10. tahniah kak zefa =) TM ni seciput je..celah2 kuku hehe

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...