Follower

Thursday, August 30, 2012

3 PENYERTAAN DARI IBU MARYAM @ THE GOURMET BLOG CHALLENGE


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Ini adalah entry melekat, sila golek-golek ke bawah untuk entry terbaru ya..



myChef simply delicious telah menganjurkan the gourmet blog challenge yang menawarkan hadiah sehingga RM18,000.00

Ibu dah hantar 3 penyertaan, harap dapat sokongan dari kawan-kawan. 

 Sotong Sumbat Rusia

 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=506642666029058&set=a.500918973268094.133327.214061348620526&type=1&theater


Murtabak Me Segera




Pemenang tidak ditentukan oleh jumlah LIKE, tapi ibu perlu sokongan kawan-kawan untuk memeriahkan entry penyertaan ibu. Dengan rasa rendah diri, ibu mohon jasa baik sumbangan LIKE kawan-kawan di link bawah gambar ya.

Terima kasih. Sayang kamu semua.


24 comments:

  1. Saya akan sokong k zefa..nanti sokong saya jugak yer

    ReplyDelete
  2. syu support kak zefa..smoga bjya ye..

    ReplyDelete
  3. saya dah 'like' :-)

    all the best zefa :-)

    ReplyDelete
  4. ok kak..
    sekarang jugak dayah pi like..
    :)

    ReplyDelete
  5. good luck zefa....nanti yus ke sana like ya.

    yus selalu gak buat murtabak mee segera ni, mmg anak2 suka sangat....:)

    ReplyDelete
  6. saya dah hantar link kat peti pesanan tak taulah mychef perasan ke tak? tak pandailah kak..hehehee

    ReplyDelete
  7. dh 2 pyertaan...mungkin byk lg ni olahan masakan mychef dr zefa...gud luck ya!!!..;)

    ReplyDelete
  8. (kak...dayah tak berkesempatan lagi ke bank akak utk bank in..! smlm tgh hari ada singgah tapi org punya la ramai.....dyh tkde online banking kot tak sng transfer , nti dyh cuba singgah bank lagi dan harap ada la peluang. bank sesak ya amat skrg..)

    (tak dapat nak masuk deposit machine sbb deposit machine tak amin not seringgit)

    :)

    ReplyDelete
  9. salam kak , boelh email kat dayah no tepon akak tak?
    :)

    ReplyDelete
  10. pic kedua dah like. nnt saya like yang kedua pulak ye.

    ReplyDelete
  11. As salam Zefa,

    Marya dah like... button yg kat bwh tu je kan? :)

    Semoga berjaya dpt RM18,000 tu...manatau rezeki tak dijangka berkat bulan yg mulia ni insya'ALLAH.. ameen :))

    ReplyDelete
  12. gud luck ye... harap2 tuah menyebelahi nanti

    ReplyDelete
  13. Good luck zefa..
    Dah like semua penyertaan Zefa..
    Moga rezeki menyebelahi Zefa.. Insyaallah

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya
    maaf zahir batin dari ciksu *-^

    ReplyDelete
  15. Selamat berjaya! Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  16. k.zefa sy dah like..all the best.nampak sedap sangat sotong rusia 2

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...