Follower

Saturday, November 17, 2012

i-CITY WATERWORLD SHAH ALAM


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Seminggu sudah anak-anak bercuti dari sesi persekolahan.. Pastinya ramai ibu bapa merancang untuk membawa anak-anak bercuti bagi mengisi masa cuti. Kami sendiri belum bawa Yusuf dan Maryam kemana-mana cuti sekolah kalini. Tapi kami dah ke Wet World Shah Alam 3 November yang lalu, itupun sebab family day pejabat ayah.

Terkini, muncul satu lagi taman tema air yang gah di Malaysia. i-City WaterWorld telah dibuka kepada umum bermula 15 November 2012.

Kat mana? i-City WaterWorld ni terletak dalam i-City, Seksyen 7, Shah Alam. Alaaaa.. yang ada SnowWalk tu.. 

Hari-hari ibu lalu situ pergi kerja, tapi baru harini berkesempatan nak kongsi maklumat dengan semua. Ye lah, buka pun baru 2 hari lepas kan? Hehehe..














Semua gambar-gambar ni di ambil dari FB i-City. kami tak pergi lagi, jadi tak adalah gambar sendiri. Kan?

Antara yang menarik di sini ialah Tornado Cruise,river cruise, wave pool dan juga giant jacuzzi untuk mereka yang mahu bersantai-santai.

Tiket untuk dewasa RM50.00.. Tapi sempena pembukaan ada diskaun 40% sehingga 24 November 2012. Ibu tak jumpa pula maklumat untuk kanak-kanak berapa. Nanti kalau ada ibu update okey..

i-City WaterWorld dibuka setiap hari dari jam 10.00 pagi hingga 7.00 petang, tapi hari minggu buka awal sejam iaitu jam 9.00 pagi.

Untuk video ulasan ntv7 boleh klik SINI..


Iklan:
Keterangan lanjut tentang losyen pelangsingan ini boleh klik SINI..

11 comments:

  1. kene duduk diam2 cuti..baya kete 2x T_T..kite da baya online, ayah muhd baya lgi lepas g tabung hj..hampehhh..tunngulh boln 12 hehe

    k.zefa tau ke bonus saing gaji ke cept sket?

    ReplyDelete
  2. Waaa..menarik tempat ni..boleh pergi berjalan2..

    ReplyDelete
  3. thanks for the info..baru tau..nanti bleh la bwk adik dri kg ke sini..

    ReplyDelete
  4. boleh tahan gak harganya hehehe

    ReplyDelete
  5. Bestnya kalau dapat pergi tapi
    cuti sekolah tentu ramai orang......

    ReplyDelete
  6. bestnya kalau dapat g tapi rugilah saya nie penakut, bayar tiket mahal2 tapi tak main pulak...

    ReplyDelete
  7. bestnyer...erm bonda pun dah cuba pelinna mmg berkesan....alhamdulilah....

    ReplyDelete
  8. ble la dpt g kn?? huhuhuhh

    ReplyDelete
  9. Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...