Follower

Saturday, January 1, 2011

IbU NaK BuAt Contest!!

Salam semua..

Ibu rasa macam nak buat contest lah..

Silalah bagi cadangan..

Contest apa ibu sesuai buat..?????

Hmmm..

Bagi cadangan yang terpilih..

Bakal menerima HADIAH MISTERI..

Haaaa.. apalagi..

Silalah bagi cadangan ye.. sila tinggalkan cadangan pada N3 ini.. bukan pada N3 yang melekat tu tau..

boleh cadangkan lebih dari 1 cadangan.. 1 cadangan 1 komen..

Upsss..

HADIAH MISTERI itu.. hanya layak untuk follower Jemari Asmara ya..

Makna kata..

Sebelum bagi cadangan, followlah dulu ye..

Cepat!!!!!!!!

Cadangan dibuka sehingga N3 melekat tu dah tak melekat... heeee...

38 comments:

  1. erm..pe ek...sempena tahun baru ke sis?pe kata buat kontest entri azam tahun baru yg paling menarik!hihi

    btw..leh cadang 1 je ke sis?

    ReplyDelete
  2. kontest tempat percutian yang paling best!

    ReplyDelete
  3. wat contest anak-anak bergambar ngan binatang...xkira lar kucing ke,ular ke..hehe..gerenti ramai join:)ase xde lagi orang wat..xtawlar da penah org wat or lum...

    ReplyDelete
  4. xpun contest anak-anak sayang ibu:)xkira lar diorang peluk ke,kiss pipi ke...ehehe..ntah pape jew nana cadang neh...actually suka nengok gelagat budak-budak..diorang ada aksi tersendiri:)

    ReplyDelete
  5. hai kak zefa...bersempena tahun baru ni...ape kata kalo akak buat contest...

    1) pengalaman lucu detik2 menanti ambang 2011...

    ReplyDelete
  6. try wat contest pakaian paling pelik...huhu
    manusia skang kn pelik2..:p

    ReplyDelete
  7. ... ape kata buat contest 'BABY @ KIDS WITH BALLON...

    ReplyDelete
  8. Salam,
    Bagaimana kalau buat contest gambar keluarga yang paling ceria, macam gambar kat sidebar tu, ceria je nampaknya...

    ReplyDelete
  9. hmmm..ape kate ibu buat contest kenangan hari pertama sekolah. ye la kan..pasti ramai yg anak2 masuk sekolah taun ni..xkisah la tadika ke, pra ke, sekolah rendah ke..yg penting dorang pakai uniform..boleh x? sesuai ke ibu?

    id: iza izan

    ReplyDelete
  10. salam...contest pakai uniform sekolah.....ye la anak ibukan dah masuk darjah 1...buat la contest kena ada gambar uniform sekolah,tak kisahla time sek rendah@menengah dan kenangan manis n pahit di alam persekolahan.......

    ReplyDelete
  11. salam, BSB cadangkan buat contest suasana hari pertama ke alam bersekolahan..tak kira ler tadika ker sek rendah atau menengah ker?hari orentasi ke janji hari pertama jejak kaki ke sokolah.

    ReplyDelete
  12. 1. contest gambar anak2 melompat selalu tgk org tua2 je amek gmbr lompat kan hehhe

    ReplyDelete
  13. contest gambar satu keluarga paling happening

    ReplyDelete
  14. contest gelagat anak kita semasa kita sibuk membeli belah

    ReplyDelete
  15. Contest gelagat anak kita semasa hari pertama ke sekolah.. ok gak turr.

    ReplyDelete
  16. Contest gelagat anak kita semasa hari pertama ke sekolah.. ok gak turr.

    ReplyDelete
  17. Contest keluarga paling ceria

    ReplyDelete
  18. Contest keluarga paling ceria

    ReplyDelete
  19. ermm..nak aksi cdgn jugak...
    contest aksi hari pertama persekolahan ker..takpun aksi ambang tahun baru...takpun impian tahun baru yg masih belum tercapai...

    ReplyDelete
  20. elly da follow tau

    ape kata akak wat contest pasal pengalaman masuk sekolah time darjah 1 dulu2.mesti akan dapat smbutan yg banyak tu

    ReplyDelete
  21. contest gambar paling kelakar la.gambar mesti la candid.ok x?

    ReplyDelete
  22. ape kata wat contest pasal diri sendiri.peserta kena la tulis serba sedikit tentang diri dia.entri yg menarik akan menang,

    ReplyDelete
  23. contest muka garang.maknanya peserta kena send pic yg garang2 shj.pic plg garang dan ditakuti akan menang,\

    ReplyDelete
  24. contest follower blog paling ramai.

    ReplyDelete
  25. contest mari bersenam,kne send pic tme bersenam

    ReplyDelete
  26. contest tiru gaya time kecik2. peserta kena hntr 2 pic.1 pic tme da besar.satu lagi time kecik2. dia kena gayakan balik gaya time dia kecik2 tu.cth: pic time kecik dia nga baring kat atas lantai smbl hisap botol susu.so,pic tme dwasa pun dia kne la gayakan gaya yg same time dia kecik2 tu.amcam?

    ReplyDelete
  27. contest pakai baju sekolah and cite sikit pasal pic :)

    ReplyDelete
  28. kontest makan aiskrim paling best!

    ReplyDelete
  29. Salam,kak...saya bagi cadangan yea...

    Mungkin akk boleh buat contest untuk 2kategori

    1-kategori yang dah berkeluarga

    1-kategori blogger bujang


    Dan Idea untuk buat Contest kategori keluarga/Bujang

    -Boleh buat contest bergambar(family/baby/kawan)

    -Boleh buat jenis mengarang/entri

    Sebab semua blogger boleh join kalau akk asingkn kategori.Tapi pada saya akk boleh buat contest yg semua org boleh join

    ReplyDelete
  30. Mungkin contoh yg sesuai utk semua blogger

    1)Gambar kenangan paling indah pada tahun 2010 beserta cerita

    2)Pengalaman yang tak akn dilupakan sepanjg 2010-entri

    utk kategori family
    Contest anakku ceria/family ceria

    utk bujang
    Contest pengalmn yg tak boleh dilupakan

    Contest Gambar menarik(pelbagai)

    ReplyDelete
  31. oh yea...ni link blog contest saya yea,kak.

    ReplyDelete
  32. kak zefa,

    contest anak dan ibu sedondon ok x? :)

    ReplyDelete
  33. contest gambar tidur paling comel

    ReplyDelete
  34. As Salam

    saya nak cadangkan contest pantun dan sambung pantun

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...