Follower

Monday, December 24, 2012

1ST GET TOGETHER WITH CHEF EZANI MASTERCHEF


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

8 Disember 2012, bertempat di Restoran Rebung, Bangsar telah berlangsung satu majlis santai yang penuh keceriaan iaitu 1st Get Together With Chef Ezani MasterChef anjuran Kelab peminat Chef Ezani di FB.

Lama dah majlis berlangsung, baru berkesempatan nak buat entry. Ish, ish, kesian, kesian. Kesian Jemari Asmara asyik terabai je.. Huhu..

Ok takpe, lewat buat entry bukan alasan untuk tak buat langsungkan? (Ayat pujuk diri sendiri.. hehe..) Jom layan gambar sambil ibu cerita sikit-sikit.


 Gambar wajib tayang, ibu Yusuf dan Maryam bersama Chef Ezani MasterChef..

Sila abaikan wajah tanpa makeup itu, juga mata yang bengkak gara-gara nangis malam sebelum majlis. Sebab? Merajuk dengan ayah Yusuf.. majuk dengan suami pun nak cerita kat blog. Dush! Dush! Dush! Err, majuk-majuk manja pun bukan lah sampai perang dunia. Tapi apa nak buat, isteri ayah Yusuf tu ratu air mata. Hehehe..


 Santai..

Majlis bermula dengan bacaan doa, ucapan sikit-sikit dan seterusnya acara makan-makan. Ibu dapat tempat duduk khas semeja dengan Ezani hanya kerana Ayam Beraroma Herba Thai.. Hai, bertuah badan. Tapi sebab ibu datang bawa best friend ibu, ibu tak duduk situ pun masa makan-makan. Dah habis makan baru ibu duk situ..


 Chef Ezani bawa brownies air tangan dia sendiri.. Maka harus ada acara manja-manja dengan Ezani.. hehehe..


 Santai lagi..

Sebelah kiri sekali, En Fairuz CEO myChef.. myChef taja sebahagian kos majlis. Terima kasih myChef..


 Sudahlah taja makan-makan kami, semua yang hadir dapat produk myChef juga. Wah!! myChef memang baik hati..


Ibu dan ahli fc yang paling kecoh.. Ehehe.. Jangan marah ya Nowwa dan Sarah..


Walaupun sekadar kepala ibu, ibu suka gambar ni. masani, ibu ambil gambar kawan ibu dengan Chef Ezani..

Sebenarnya ini pertemuan kali kedua ibu bersama sebahagian ahli FC yang lain. Kali pertama dulu masa pelancaran produk baru myChef. Chef Ezani adalah salah seorang duta produk myChef..

Tapi sesungguhnya ukhuwah itu sangat manis untuk dirasai. kali pertama jumpa dulu macam dah kenal lama. Kali kedua jumpa apatah lagi.. Memang meriah lagi gempak gempita.. Hehehe.. 

Sekarang masing-masing tak sabar nak tunggu 2nd get together pula. Jika anda peminat Chef Ezani juga, boleh join kami di Chef Ezani Masterchef FC di FB. Kemudian tunggu kelulusan admin yang cantik manis Nurjihan Ibrahim.

Banyak lagi gambar sebenarnya tapi cukuplah ini sahaja. Oh ya, semua gambar bukan dari kamera ibu tetapi dari kamera photographer yang dijemput khas untuk merakamkan detik-detik manis perjumpaan kami.

Sekian catatan ibu untuk 1st Get Together With Chef Ezani MasterChef.

Iklan:


Ibu adalah dealer untuk produk Felinna Beauty iaitu InchLoss Lotion dan Vitamin C Plus Pure Collagen.


~ Happy shopping with Asmara Collections (Zefa Ibu Maryam)~

5 comments:

  1. wah, bestnya dpt jumpa chef ezani...

    ReplyDelete
  2. Wah! bestnya dapat jumpa chef Ezani... freindly tengok chef ni :D

    ReplyDelete
  3. Eh seronoknya dapat bersama dengan chef ezani..kita pun suka dia kak.

    ReplyDelete
  4. ada kelab peminat chef ezani ye kak... best tu!

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...