Follower

Saturday, January 1, 2011

JaLaN-JaLaN @ AmCoRp MaLl PeTaLiNg JaYa!!

Catatan perjalanan 01.01.2011.. lokasi: Amcorp Mall Petaling Jaya..

Apa yang menarik di Amcorp Mall tu? Walhal.. dulu 2 tahun ibu bertugas di Bangunan Persekutuan PJ, boleh dikira berapa kali ibu pergi. Ni dah tak kerja kat PJ sampai kesana pula berjalannya..

Tujuan utama ibu nak ke sini sebenarnya..
v

v

v

 Treng teng teng.. terjah Creative Cottage.. kat sinilah Jemari Asmara beli bahan-bahan untuk projek deco-deconya.. (ada juga beli online dengan kawan-kawan..).. banyak kali pergi, ini 1st time jumpa dengan En Zahir yang glamour tu..


 Kat sini ada Romantika de amor ye kawan-kawan.. seperti biasa, terjahhhhhhh! Tapi kali ni, yes!! berjaya tak beli apa-apa..


 Maryam Nabihah penggemar gula-gula dan coklat.. harusssss singgah sini..


 En. Ayah beli 2 mangkuk aiskrim dan 1 papan coklat cadbury..


 Aiskrim ni semangkuk kecil RM5.90 ye kawan-kawan.. ibu dah kata beli aiskrim kat McD je.. tapi En. Ayah nak beli juga.. layan je lah..


 Hahaha.. sempoi tul anak-anak ibu.. belasah je lah.. janji korang tak makan berdiri..


 Ibu sempat lagi cuci-cuci mata..


Amboi-amboi.. adik possing lentuk gitew.. tu Ucu budak-budak ni.. kecik je tp bukan budak sekolah lagi tau.. dan jadi student U pun.. setahun lagi dapat le degreenye..

Kawan-kawan, kamu semua ke mana hari ini?

7 comments:

  1. dok rumah je, masak-masak, hehe..syida pun penah beli aiskrim LECKA-LECKA tu, saje teringin, pastu tak beli dh, hehe...

    ReplyDelete
  2. masak apa syida? eskrem dia biasa2 jekan?

    ReplyDelete
  3. Et p kenduri kawen jek.sok pon sm.huhu

    akak,meh la join lucky draw http://sukasukimain2.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ok et.. nanti k zefa join ye..

    ReplyDelete
  5. kat umah aje..kat sini semua kedai tutup on public holiday.

    ReplyDelete
  6. oooh lama tak ke sana! dulu selalu lepak kt tmn jaya, setentang dgn amcorp mall tu, jln2 amcorp mall pun kdg2 jugak..
    bila dh pindah, jrg g area sana..huhu..

    semalam eina ke klinik bwk arif demam, lepas tu, nmpk dia sihat sket, terjah mydin usj..cari brg..ramai betul orang! huhu..

    ReplyDelete
  7. LL: ohw gitu ye.. biasa kita time cutila nak g shoopingkan? lain tmpt lain gayanya..

    mamalieyna: moga2 arief cepat2 sihat.. mcm tulah kalau hari cuti.. sramai2 manusia kat shooping mall.. tp semalam kat Amcorp Mall tu suram je..

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...