Follower

Saturday, March 5, 2011

Make Over Topi Nyonya!!

Assalamualaikum wbt..

Sahabat-sahabat, yang selalu membaca blog kecil ibu ini atau sahabat FB ibu mungkin perasan.. semenjak dua ni ibu asyik cerita pasal apek kan? hari ini ibu nak cerita pasal nyonya pula.. hehehe..



Ini hasil tangan ibu yang terbaru.. topi nyonya yang ibu make over kan jadi ala-ala English gitu..  tapi buat yang simple aje..

Tapi tak dapat lari juga dari cerita tentang apek.. sebab topi nyonya tu ibu beli di kedai apek.. hehehe..

Ps: kawan-kawan, ini sentuhan pertama ibu make over topi.. cantik tak?

4 comments:

  1. simple but sweet...manis je tengok..;)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih cayu..

    Terima kasih ummu muhammad..

    ReplyDelete
  3. sungguh kretip, zura x terfikir pulak nak wat cmtu sbb zura mmg x kretip...

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...