Follower

Tuesday, May 1, 2012

JOM JELAJAH PESERTA FRASER'S HILL GIVEAWAY @ JEMARI ASMARA

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang


Alhamdulillah, Fraser's Hill Giveaway @ Jemari Asmara telah berakhir malam tadi. Terima kasih buat semua peserta. Ibu sedaya upaya akan menjelajah semua entry malam ini juga. Sekiranya berjaya misi ibu, keputusan akan diumumkan pada besok hari.

Semoga talian internet berjalan lancar. Nampaknya dah ada unsur-unsur 'keselowan' gara-gara upload photobook. Yeah, my 1st photobook insyaAllah. Teruja dan tak sabar tengok hasilnya..

Jika tak sempat habis jelajah, ibu akan sambung besok dan keputusan akan diumumkan selepas semua entry menerima tinggalan jejak dari ibu Yusuf..

Semoga berjaya!!

Sila periksa nama masing-masing di SINI ya..

Update 02 Mei 2012:

Alhamdulillah, semua entry telah selesai dijelajah. Cabutan telah dibuat, keputusan sudah ada ditangan penganjur. Tapi... keputusan akan diumumkan hanya selepas entry Jom Jelajah ini menerima 10 komen. Hohohoh.. (gelak menyakat.. haha..)


Jom umrah dengan No. 1 Muslim Online Travel Agency. Klik!!

12 comments:

  1. x sabar nk lihat keputusan.. he3

    ReplyDelete
  2. Alamak Mama terlepas .... Tapikan macam mana boleh terlepas ek....hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. Kita buat GA ni kejap je kak.. :D

      Delete
  3. BSB tak sempat sibuk dgn sukan kat opis sampai bulan 6 baru free..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa BSB, insyaAllah ada rezeki zefa buat lagi GA.. :D

      Delete
  4. haaa...minta2 ada rezeki untuk Auni hehehe

    ReplyDelete
  5. Wahh..suprise rasenyer akak... Harap-harap ada rezeki saye.. :-p

    ReplyDelete
  6. Sabar menanti..
    Harap2 adalah rezeki kali ni..

    ReplyDelete
  7. tahniah lah pade pemenang yg akan diumumkan nnt...=)

    ReplyDelete
  8. alamak cakap pasal hotobook..ila ada satu lagi tak reedem.. due date nak dekat nie..habisla...

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...