Follower

Friday, June 27, 2014

Peluang Jana Pendapatan Dengan Shaklee


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Follower Jemari Asmara rasanya rata-rata dah tahu bahawa ibu seorang Shaklee Indipendent Distributor. Boleh intai-intai cerita tentang Ibu dan Shaklee di SINI (KLIK).

Ibu tertarik dengan Shaklee kerana ia membuka peluang untuk menjana pendapatan. Falsafah, produk dan rancangan perniagaan dalam Shaklee diwujudkan sememangnya untuk memberi 'peluang'. Bisnes Shaklee bukan sekadar menjana keuntungan dari segi kewangan sahaja, malah lebih dari itu. Shaklee dalam Business Plannya menawarkan 3C iaitu:

1) CASH BONUS  
Cash Bonus akan dibayar berdasarkan pencapaian jualan individu dan kumpulan. Makin tinggi jualan kita, makin banyaklah bonus yang akan kita terima..

2) CAR BONUS
Car bonus akan diperolehi apabila seorang SID itu telah berjaya mencapai syarat kelayakan yang telah ditetapkan oleh Shaklee. Car bonus ni Shaklee bayar dalam bentuk tunai, jadi terpulang nak buat apa. Nak bayar kereta sedia ada boleh, nak beli kereta baru boleh, nak beli benda lain pun boleh.  

3) CONVENTION TRIP (Six Stars Fully Sponsored Trip - Local and Overseas)
Ini pula adalah percutian 6 bintang tajaan Shaklee, samada dalam atau luar negara bergantung kepada point yang telah dikumpulkan oleh seseorang SID itu.
 
Bestkan? Alhamdulillah semua tu bukan omong-omong kosong sebab dengan izin Allah swt ibu telah merasai semua itu. Cash bonus sudah, car bonus sudah, convention trip pun sudah..

Menariknya, perjalanan ibu dengan Shaklee bermula hanya dengan RM75.00 sahaja untuk daftar keahlian. Keahlian pula seumur hidup, tak perlu renew setiap tahun (dengan syarat sekurang-kurangnya ada satu pembelian dalam setahun)..

Tidak perlu modal besar, tidak perlu hingga buat pinjaman peribadi dan tak perlu simpan stok berlambak-lambak di rumah. Cukuplah stok secukupnya untuk pelanggan yang perlukan produk dengan kadar segera..

Malah pembelian barang boleh dibuat secara online. Klik klik klik barang sampai depan pintu. Klik klik klik barang sampai pada pelanggan. Ya betul!! Shaklee boleh tolong poskan barang yang diorder kepada pelanggan. Wah, mudah kan?

'Macam mana ibu jual, ada masa ke? Ibu kan kerja?' Ahahaha.. Tu soalan yang ibu selalu dapat. Jawapannya; ibu jual Shaklee sambil-sambil berFB dan sambil-sambil berblog.

Ramai yang tidak sedar berFB dan berblog membuka peluang pendapatan. Bagi ibu, dari saje-saje update status tentang diri sendiri, boleh juga selit-selit tentang Shaklee. Sambil-sambil buat entry tentang keluarga, selitkan juga entry tentang Shaklee di blog. Kan?

Sekali lagi, ini bukan omong-omong kosong sebab ibu sudah buktikan!
Jadi, jika anda sedang mencari peluang perniagaan, samada separuh atau sepenuh masa, ada modal atau tiada, perlukan bimbingan dan sokongan, ibu jemput untuk menyertai Keluarga Sihat Biz Group (KS BiG) di bawah bimbingan ibu yang bernaung dibawah Master-Master hebat di bawah susur galur Kumpulan Jutawan Shaklee.

Hubungi ibu di:
011-11537821 (wassap sahaja)

No comments:

Post a Comment

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...