Follower

Saturday, July 28, 2012

NOVELIS SHAHRIAH ABDULLAH PESERTA MASTERCHEF MALAYSIA NAK BAGI HADIAH: YA GITEWW!!

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang


Ini adalah entry melekat. Golek-golek ke bawah untuk entry terkini yaaa.. :D



Ya Giteew!! Ibu Yusuf sudah dilamun cinta dengan blogger masakan. Semua blog masak-masak ibu Yusuf skodeng.. Bukan skodeng saja, tapi mestilah ada hasilnya kan?Gambar-gambar makanan hasil tangan ibu Yusuf bersusun dalam folder tunggu ditayangkan. Terasa diri laksana blogger masak-masak juga. Wahh!! Begitu perasan ibu Yusuh. Hahaha.. Ya giteew!!

Abaikan keperasanan ibu Yusuf itu. Ibu nak ajak anda semua sama-sama sertai Kuiz Mudah anjuran Novelis Shahriah Abdullah (peserta Masterchef Malaysia) yang popular itu. Sebanyak 30 hadiah disediakan. Wahh!!

Ibu tak mahu tulis panjang, sebab Kak Shahriah kita dah jelaskan panjang lebar di blog-blognya. Untuk keterangan lanjut, sila klik banner di atas, atau SINI atau link yang ada di sidebar kanan Jemari Asmara.

Jom!!




14 comments:

  1. As'kum Ibu Yusuf! wahhh cayalah! sepantantas kilat tq so much sebab sudi join yaa... all the best! psttt dah masuk soalan yang keempat tau.. cepat marathon jari hehehee good luck! jap lagi akan link kan dalam blogs akak yaa..:)

    ReplyDelete
  2. Wsalam k shariah. Wahh, akak pun begitu pantas komen. Tak smpt sy nak hantar link ke blog akak. Jap lg sy komen ke sana. Ya giteew.. :-)

    ReplyDelete
  3. join jangan tak join kak zefa..kita pakat kumpul hadiah lagi..hehehe

    ReplyDelete
  4. JEMPUT JOIN SINI , YER SEMUA >>

    http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/giveaway.html

    ReplyDelete
  5. kak zefa ni tk geng lah pasal tk reti masakkan kehhkeh

    ReplyDelete
  6. masak...?

    angkat bendera putih la awal-awal..hihi..
    dayah masak untuk sendiri2 tu boleh la...

    :D

    ReplyDelete
  7. Good luck!
    Wah sejak jumpa chef, jd chef juga skrg. Baguslah... pasti senyum je en suami ;)

    ReplyDelete
  8. Good luck.. Nurul pernah jumpa dia.. masa karnival karangkraf..

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...