Follower

Sunday, July 6, 2014

Nak Beli Penapis Air Murah Tapi Terjamin Kualitinya?


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Cuba putar paip kat rumah, tengok air yang keluar. Mungkin ada yg jawab,"Ye, memang kotor" dan mungkin ada yang jawab "Nampak bersih je".. Haaa.. Mungkin nampak bersih, tapi sejauh mana ia selamat diminum?

 
Sumber: Google

Realiti hari ini, air kotor ialah air kotor. Tetapi air yang nampak bersih belum tentu bersih. Malah sesetengah pihak, mengkategorikan air sekarang sebagai air sakit.

Maka penapis air menjadi satu keperluan pada hari ini hingga mencetuskan dilema. Nak yang berkualiti, takut mahal. Nak beli yang murah, takut tak berkualiti.


Memperkenalkan Shaklee Get Clean® Water Pitcher yang memberikan air yang lebih bersih dan sihat. Istimewanya, ia murah, berkualiti dan mudah alih. Ya, mudah alih! Boleh dibawa kemana-mana.

Mari kita tengok, apa lagi kelebihannya:

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
==========================
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!
========
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain..

Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos

Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa

Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar

Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Klik sekarang untuk membuat pesanan. Pembelian boleh dibuat dengan menggunakan kad kredit atau debit.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=2719d3088a5fe4ee5163a6486db4e179

No comments:

Post a Comment

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...