Follower

Thursday, July 24, 2014

Menang Giveaway Buku Resepi Roti


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Dah laaaaaaaama ibu tak join mana-mana GA, apatah lagi nak menang. Tapi baru-baruni ketika mana semangat berblog kembali menyinar, ibu mula jalan-jalan ke blog kawan-kawan.

Mana-mana GA yang simple ibu akan turut serta sebagai tanda sokongan sesama rakan-rakan blogger. Menang atau tak itu perkara nombor 2. Alhamdulillah, ibu menang dalam salah satu GA yang ibu sertai..

Ibu menang Giveaway Buku Resepi Roti anjuran Dunia Masya. Hadiahnya dah sampai pun semalam. Terima kasih penganjur!

Jom kita tengok hadiahnya..

 Haaa.. Inilah dia kiriman dari penganjur. Buku My Cookbook with Bread, quiling FM dan kad raya..


 Dalam buku tu ada beberapa resepi ringkas yang menggunakan roti sebagai bahan utama. Sesuai untuk kanak-kanak dan dewasa juga..


 Quilling fm.. Simple tapi sangat menarik..


Ada kad raya juga.. Comell..

Akhir kata sekali lagi ibu ucapkan terima kasih kepada Dunia Masya yang menganjurkan GA ni. Terima kasih juga buat adik Amir yang cabut gulungan bertulis nama blog Jemari Asmara.

Tadaaa.. Ini buktinya..

Alhamdulillah, terima kasih dan tahniah kepada Dunia Masya kerana berjaya menganjurkan GA ini..

Hingga jumpa lagi :D


6 comments:

  1. Tahniah Zefa.. lepas ni boleh share resepi roti pulak ..

    Selamat hari raya buat Zefa sekeluarga..
    Berhati-hati dijalan raya ^__^

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah selamat sampai sebelum raya... tahniah yer atas kemenangan ni ...

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...