Follower

Monday, December 20, 2010

KePuTuSaN - SaLaM UkHwAh GA!!!!

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah, kami telah berpeluang menjelajah blog peserta-peserta Salam Ukhwah GA. Setelah mencari, meneliti, membelek, menjelajah, menanti kunjungan, memahami komen yang ditinggalkan, maka dengan ini..

*
*
*
*
*
*
*
*

Upsss! Nanti dulu... nak maklumkan juga bahawa ada n3 peserta yang gagal kami tinggalkan jejak dan ada blog yang gagal dibuka (sangat sedikit). Dan...

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kami sekali mememohon maaf atas kelewatan pengumuman ini. Dan...

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Kami juga memohon maaf kerana tidak menyenaraikan kesemua peserta Salam Ukhwah GA di sini. (Boleh rujuk pada komen di n3 Salam Ukhwah GA ya..) Ada 80 penyertaan semuanya.. Dan maka dengan ini, seperti yang dimaklumkan di sini...


12 Set kerongsang ini akan dibahagikan kepada 4 orang pemenang iaitu:

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*






Tahniah!! Dan... Anakanda Yusuf Nabhan telah memilih 2 orang peserta bertuah yang akan menerima....

*
*
*
*
*
*
*

Sepasang kerongsang bernilai RM20.00 setiap seorang. Mereka ialah...

*
*
*
*
*
*
*
*
*




(Yang ini memang betul-betul rezeki orang pertama dan terakhir.. Yusuf Nabhan yang pilih tau!)

Kepada 6 insan bertuah di atas sila emailkan kepada zefa_asmara@yahoo.com nama penuh, nombor telefon dan alamat (alamat yang ada orang tau..  alamat pejabat lebih digalakkan kepada yang berkerja).

Akhir kata, kami mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua peserta. Semoga GA ini akan merapatkan lagi ukhwah ini dan semoga ianya tidal hanya terjalin semasa GA ini berlangsung sahaja, tetapi berterusan hingga bila-bila.

Sekali lagi saya pohonkan kemaafan atas segala kelemahan kami sebagai penganjur GA ini.

Salam sayang buat semua.. Wassalam.

13 comments:

  1. Alhamdulillah...tq akak..tak sangka la plak terpilih...semoga ukhwah kita bkn kerana GA hehe.murah rezeki akak nnt.Ga akak ni ramai jugak yg join kan..tq,nnt izan email details... =D

    ReplyDelete
  2. thniah kpd smua pmenang.
    dn thniah juga kpd tuan blog sbb berjaya mnjayakan GA ini..=)

    ReplyDelete
  3. Tahniah juga utk semua.. jika kawan-kawan nak beli cadar boleh singgah di blog saya di http://cadarkirana.blogspot.com

    tq

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah dah umumkan...tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada pemenang....izan tahniah tau...salam ukhwah

    ReplyDelete
  6. salam,
    maaf lambat respon coz outstation..terkasima kejap..huhuhu..thanks sis..tak sangka plak budak baru belajar ni terpilih...coa tgk ramai yang menang.anyway semoga ukhwah kite ni akan berkekalan n sentiasa keep in touch!nanti sy email kan details ye..TQ

    kepada yang nak join my contest leh la
    http://puteriqisbalqis96.blogspot.com/2010/12/tukar-produk-penjagaan-kulit-muka-give.html

    ReplyDelete
  7. tahniah buat semua yg bertuah... naper lah yusuf tak pilih nama makcik.... ekekkeeekkkk

    ReplyDelete
  8. salam akak...alhamdulillah..rezeki ct...xsangka.. :) terima kasih buat akak yg menganjurkan GA ni..semoga ukhwah kita berkekalan bukan sahaja didalam contest tp berterusan utk entry yg seterusnyaaa... tahniah juga di ucapkan pada pemenang yg lain..sesungguh2nya kita adalah sahabat pilihan hati kak zefa... :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.Syukur pada Allah . Ak gembira sngat ni mnjadi slh seorang pemenang GA. detail akk nntai akk sms yer. Thanks skali lagi Zefa, Thanks juga pada Yusuf Nubhan

    ReplyDelete
  10. salam, kak zefa.... hari ni br blog walking... baru selesai majlis kawen adik ahad lepas, mak mertua plak masuk wad mlm before kenduri tu... tak tahu pun shira amongst yg bertuah itu... hehe...

    thanks a lot ye yusuf nabhan!

    nnti shira emailkan details ya! thanks skali lagi...

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...