Follower

Sunday, August 21, 2011

Jom Kemas Rumah!!


Assalamualaikum wbt..


 Sebelum kemas.. ish ish ish.. rumah sapa lah ni?


Selepas kemas.. haaa, ni lah rumah ibu.. hehe..


@@@@@@@@@@@

Ps: Dah 2-3 orang teman komen suruh ibu buang word verification, tadi ibu dah buang dah!! Ce komen, ada lagi tak tu?

10 comments:

  1. ok takde doh! ;D

    ha senang dah terus submit ;)

    ReplyDelete
  2. nie br senang nk komen kak.hehe..cantik la,rumah sapa la tu yer..:)

    ReplyDelete
  3. Ummu Muhammad: alhamdulillah, selama susah rupanya kawan2 nak komen. tkasih beri teguran.. :D

    Pn Kutu: cantik ke? sbb nak raya, kalau tak.. masyaallah.. bersepah2.. hehe..

    BSB: Tak buat pun.. tahunni beli kerepek2 je.. :D

    ReplyDelete
  4. wah2...dah kemas rumah ye? Teratak Mawaddah ni tak berkemas lagi hehe

    ReplyDelete
  5. bagusla dah buang,ada word tu payah sangat nak comment.....

    ReplyDelete
  6. rasanya dia tiap-tiap tahun x pernah buat kuih raya..hehehe

    ReplyDelete
  7. wahhh.. dah kemas dah rumah akk..:)

    ReplyDelete
  8. dari tadi dok belek hiasan rumah zefa...nice one!

    langsir tahun 2010 tu cantik!

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...