Follower

Wednesday, February 29, 2012

PML BUNGA PADI: SI GEMUK MRS POT DAN SUKU SAKATNYA


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Izinkan ibu buat entry layan hobi ye. Tapi memandangkan harini hari Rabu, kita tepek gambar ajelah ok. Cerita sikit-sikit aje. Boleh gitu?

Sebenarnya, set ni ibu ada kongsikan dulu dalam entry Menanam Bunga Padi Part 3. Hari tu tiba-tiba rajin nak keluarkan setni dari almari dan tangkap gambar.

Meh lah layan ye..


Inilah dia set lama bermotif Bunga Padi..


Teko Mrs Pot yang debab dan gumuk..

 
Cawan.. (err, semua orang tahu ni cawan lah. Ngee..)

 
Sugar pot..

Creamer..


Oval plate.. pinggan ni ada ibu kisahkan di entry Menanam Bunga Padi - Pinggan Mangkuk sahaja..

Motif bunga padi ni, walau pun sekadar hitam dan putih.. ianya antara motif yang ibu suka. Untuk motifni, memang ibu kumpul beria-ia. Cuma sebelum membeli tu, kena ukur jugalah kemampuan poket.. Tidaklah membeli sesuka hati.

Sekarangni ibu ada perancangan baru yang berkaitan dengan PML, dekorasi Baiti Jannati dan Asmara Collections. Cuma belum dapat direalisasikan.. Ibu serahkan pada masa dengan izin Ilahi. Banyak kekangan setakat ini..

Semoga dipermudahkan semua urusan. Amin..


8 comments:

  1. saya punya ader dua jenis bunga padi nie..yang satu macam nie yang lagi satu lain skit

    ReplyDelete
  2. Entry yang bikin kakak mu ini jealous..
    Nak tayang juga tapi malas nak keluarkan & susun semula.
    Akak pun ada set ni tapi kekurangan satu je.. creamer
    Kalau zefa ada lebih boleh pas kat akak ye..

    ReplyDelete
  3. mmg cantik..sy pun tersuka dengan motif hitam putih nie.hehe..

    ReplyDelete
  4. cantiknya...akak pun suka......

    ReplyDelete
  5. Cantik!!!!!!!!Hanya org yg rajin n teliti mampu membuat koleksi mcm ni....sama dgn kak salmi.........

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...