Follower

Wednesday, February 8, 2012

MARI MENGINTAI ANAK DARA!!


Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

Rabu dah kita.. Harini kerja, mesti ramai yang lemau je kan, almaklum dah cuti 4 hari. Ibu Yusuf dan Maryam le tu.. Teringat-ingat rumah je ni.. Huhu..

Sebab dalam mood rindu-rinduan, ibu letak gambar anak dara nan sorangni..


Blurr je gambar.. gambar snap curi-curi ni..

Mula-mula ingat nak buat ww je.. tapi rasa tak best pula. Tapi nak cerita pun, tak ada cerita sebenarnya. Cerita yang betul, gambarni ibu ambil curi-curi.. Itu je.. Hehe..

Hmm.. Pendek sangat pula. Baiklah, ibu panjangkan..

Lokasi pencurian gambar, meja makan di ruang tamu.. Merangkap lokasi ibu melayari internet. Meja ni 8 kerusi.. Ibu duduk hujung sini, khusyuk dan tawadhuk. Angkat-angkat kepala je, eh eh.. ada anak dara di hujung sana. Siap pakai cermin mata ibu pula tu.. Tu yang ibu snap gambar..

Cermin tu tak ada power pun, ibu buat cermin tu sebab ibu silau..

Err.. dah panjang sikit kan? Sekian..




14 comments:

  1. Amboi siap pakai cermin mata tu..hehe. Comelnya.... :)

    ReplyDelete
  2. hehe, berangan nak jadi cam ibu dia ke siap bercermin mata semua..haah kak, mmg lemau pun arini..

    ReplyDelete
  3. ibu tekun di hujung sini, anak tekun di hujung sana..:)

    ReplyDelete
  4. Amboi.. macam2 gelagat anak dara ni..

    ReplyDelete
  5. assalam zefa..tajuk tu yang best tu..

    ReplyDelete
  6. Ibu sendiri yg mengintai tak apa... jangan ada si bujang mengintai sudah. Rajin dia...

    ReplyDelete
  7. hehe macm mak nenek je pakai cermin mata tu,hehe..

    dr td sy belek maryam nie rabun ke smbil berkata dlm hati. lepas tu baca entri baru tau.comel je dia..:)

    ReplyDelete
  8. Asyiknya Maryam. Siap pakai cermin mata..tentu tgh berangan

    ReplyDelete
  9. Amboi..kiutnye Maryam specky..:))

    ReplyDelete
  10. muka maryam tak berapa jelas...tapi mesti comel, kan? hehehe

    ReplyDelete
  11. mesti maryam ikut gaya ibu dia nie...hi.hi.hi....comel je.

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...