Follower

Monday, October 3, 2011

Keputusan JeMaRi AsMaRa MiNi GiveAway: Bila?

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah, akhirnya dapat juga ibu menikmati waktu rehat yang tenang. Sejak pagi terkejar-kejar dengan macam-macam tugasan. Perut juga sudah kenyang, kerana ibu makan pagi tatkala rakan-rakan sudah mahu makan tengahari... (Huhu.. sebok sangat la bunyinya kan?)

Harap tiada yang rasa tertipu dengan tajuk di atas. Ibu belum mahu umumkan keputusannya.. (Kenapa lambat sangat makcik oii??) Sabar yer. Sebenarnya sehingga semalam ibu telah senaraikan 58 orang peserta dan bersedia untuk buat pengumuman hari ini. Tapi..

Malam tadi ibu ziarah beberapa blog, yang ibu kesan dari nuffnangers who recently  read your blog. Jumpa satu n3 penyertaan.. tapi ibu cek tak ada pun dalam komen penyertaan. Jadi..

Ibu bagi peluang lagi sekali (sehingga jam 8.00 malam ini..) untuk semua peserta periksa nama masing-masing. Jika tiada sila maklumkan dan beri link n3 penyertaan semula. InsyaAllah keputusan akan diumumkan..

SELEWAT-LEWATNYA PAGI BESOK!!

Salam sayang buat semua.. Wassalam.

4 comments:

  1. okey ^^ no problem. harap ada rezeki saya.. Amin ya Rabbal alamin!

    ReplyDelete
  2. tak sabarnya nak tahu keputusan hehe

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...