Follower

Thursday, December 1, 2011

1st Giveaway From China @ Affafkusayang


Jom joint GiveAway!!



Petang ni ibu teruja nak joint GA anjuran teman blogger yang baru ibu kenal, Ira. Ira salah seorang peserta Jelajah Jemari Asmara GiveAway. Mula-mula pening juga nak panggil dia apa, tapi persoalan terjawab bila ibu jumpa blog utamanya. Ira ni suka masak-masak dan ada online bakery tau. 

Lihat, betapa GiveAway itu sendiri dapat menjalinkan ukhuwah antara kita. Cuma terpulang kepada kita samada nak menjadi peserta 'touch n go' atau meneruskannya kemanisan jalinan itu kerana Ilahi.

GA ni dianjurkan sempena percutian tuan punya blog hujung bulanni.. Semoga perjalanan beliau di bawah perlindungan Allah swt, dipermudahkan urusan dan moga dijauhkan dari kesulitan. Yang penting, jangan lupa bawa ole-ole untuk kami ya.. Hihi..

Jom ramai-ramai kita meriahkan GAni, syarat-syaratnya sangat ringkas (ibu c n p je ni) :-

a) Mesti ada blog & sesiapa pun boleh sertainya

b) Perlu jadi follower AffafkuSayang, SINI & SINI ( wajib tau!!!)
c) Buat entry tajuk " 1st Giveaway From China @ affafkusayang" dan letak banner sekali
d) Letak Banner ni kat SIDEBAR  
e) Tarikh Tutup : 31.12.2011

Untuk turut serta, klik sahaja banner di atas!!

4 comments:

  1. Terima kasih sudi join... good luck

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya..apalah hadiahnya ekk.dr china tu..

    blog ga saya sunyi sepi sbb tuan blog busy jer memanjang..:)

    ReplyDelete

Komen anda amatlah dihargai.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...